Αναζήτηση

Σετ Κλεισίματος Χειρουργικών Εκκρεμάσεων BI-FIX

Το πώς να κλείσετε τραύματα χωρίς ράμματα και να μειώσετε τις χειρουργικές ουλές έχει γίνει ένα από τα πιο ανησυχητικά προβλήματα των ασθενών σήμερα.

Το σετ κλεισίματος χειρουργικών τομών BI-FIX είναι μια αποσπώμενη συσκευή που προορίζεται να κλείνει το χειρουργικό τμήμα ή το τραύμα χωρίς ράφες, να μειώνει την τάση του δέρματος και να το αφήνει να θεραπευτεί φυσικά. Βελτιώνει την εμφάνιση των ουλών με την πάροδο του χρόνου. Αυτή είναι μια μη επεμβατική και προηγμένη επιλογή κλεισίματος τραυμάτων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως τα ράμματα και τα συρραπτικά εργαλεία δέρματος.

BI-FIX Surgical Incision Closure Set

Το σετ κλεισίματος χειρουργικής τομής BI-FIX είναι μια συσκευή μιας χρήσης που σκοπεύει να κλείσει τη χειρουργική τομή ή το τραύμα χωρίς ράμματα, να μειώσει την ένταση του δέρματος και να το αφήσει να επουλωθεί φυσικά. Βελτιώνει την εμφάνιση των ουλών τελικά. Αυτή είναι μια μη επεμβατική και προηγμένη επιλογή κλεισίματος πληγών σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους όπως η ραφή και το συρραπτικό δέρματος.

LOOPIX Wound Drainage Tube Fixing Device

Το LOOPIX είναι μια επαναστατική μη επεμβατική συσκευή στερέωσης καθετήρα μιας χρήσης για τη στερέωση καθετήρων παροχέτευσης τραύματος στο χειρουργείο. Διαφορετικά από την παραδοσιακή μέθοδο στερέωσης με ράμματα, χρησιμοποιούμε υποαλλεργική κολλητική ταινία ευαίσθητη στην πίεση και μια πατενταρισμένη τεχνική διπλού κλειδώματος για να δημιουργήσουμε το LOOPIX – τη συσκευή στερέωσης σωλήνων αποστράγγισης χωρίς τρύπημα.

Back to Top
Product has been added to your cart